Anmälan till Augustpriset – första deadline 31 mars

30-03-2023
Denna vecka infaller Augustprisets första deadline. Imorgon, fredagen den 31 mars, behöver böcker utgivna mellan 24 oktober 2022 och 31 mars 2023 vara anmälda och inskickade till föreningens kansli.

Observera: Om förlaget missar att anmäla en titel till den första eller andra deadlinen kan boken fortfarande anmälas, men en straffavgift om ytterligare 1100 kronor utgår.

Om det är några böcker som precis kommit från tryck och skickats till kansliet under veckan ser vi gärna att en PDF-version av boken skickas till fanny.larsson@forlaggare.se i samband med deadline.

 

Kommande deadlines:

  • Andra deadline är fredag den 30 juni. Böcker utgivna från och med 1 april till och med 30 juni ska då finnas på Förläggareföreningens kansli.
  • Sista deadline är fredag den 15 september kl. 12.00. Då måste samtliga böcker vara levererade till Förläggareföreningens kansli. Inga undantag görs från denna regel, oavsett orsak. Böcker som inte finns i färdigt format vid denna tidpunkt måste lämnas in som korrektur senast denna tidpunkt, se mer information nedan.

 

Anmäl böcker och läs mer på augustpriset.se.