Evenemanget har redan ägt rum

Lunch Förläggare: Med Anton Gustavsson

Är du i början av din karriär inom förlagsbranschen? Vill du lära dig mer om branschen och utöka ditt nätverk? Då är Lunch Förläggare något för dig! Förläggareföreningen bjuder på lunch, mingel och ett samtal med en inbjuden gäst från branschen.

Till vår första Lunch Förläggare har vi bjudit in förläggaren Anton Gustavsson, som har arbetat på Weyler förlag sedan 2019. Anton är förläggare till författare som Ia Genberg och Annika Norlin. Under lunchen berättar han om sin resa in i branschen och delar med sig av de lärdomar han har fått längs med vägen. Hur tänker han kring förlagets lista, och hur jobbar han med att hitta nya författare? Och hur såg vägen till Augustpriset med Ia Genberg och Detaljerna ut?

Anmälan: Arbetar du på något av våra medlemsförlag? Anmäl dig till karin.porshage@forlaggare.se snarast möjligt men senast den 26 januari. Begränsat antal platser – så först till kvarn!

Lunch Förläggare är en uppföljning till förra vårens Bar Förläggare, där vi bjöd in nya kollegor i förlagsbranschen till mingel efter jobbet. På Lunch Förläggare får du som är i början av din förlagskarriär tillfälle att lyssna på inbjudna gäster från branschen och träffa branschkollegor.

Datum
02-02-2024
Tid
Kl. 12:00
Plats
TBA

Fler kommande evenemang

26-09-2024
25-11-2024